Medlemsbrev Feb 2015

Här kommer information om de aktiviteter, som har varit och är aktuella under den närmaste tiden:

Detta medlemsbrev distribueras med vanlig post till alla medlemmar. Det skickas tillsammans med GöteborgsOperans tidning GO-nyheter. Medlemsbrevet för januari lades ut på hemsidan (www.govanner.se) den 19 januari och distribuerades via e-post till medlemmar som uppgett e-postadress och via vanlig post till övriga. Stora problem uppstod med e-postdistributionen. Vi hoppas att alla till slut nåddes av medlemsbrevet.

Om Du inte fått det ber vi Dig höra av Dig till ordföranden Christer Elfversson, christer.elfverson@telia.com
telefon 042-34 75 29 eller mobiltelefon 070-310 93 46.

Följande aktiviteter har nyligen genomförts:

Måndagen den 9 mars kl 19.00 Lilla scenen
Årsmöte med stipendieutdelning och efterföljande måltid på GöteborgsOperans restaurang, enligt särskild kallelse som bifogades medlemsbrevet.

Se artikel om ”Stipendiater 2015”.

Måndagen den 16 mars kl 13.00 och 18.00 Stora scenen
Presentation av säsongen 2015-2016.
GöteborgsOperans Vänner erbjuds att gå på presentationen för press och andra inbjudna kl 13.00.
Presentationen kl 18.00 är för allmänheten. Se: http://sv.opera.se/forestallningar/sasongspresentation-2015-2016/

Följande aktiviteter är aktuella under den närmaste tiden:

Måndagen den 23 mars kl 19.00 Korsalen (ingång via scenporten)
Favorit i repris: Operafrågelek kring GöteborgsOperans första tjugo år. Lag om 3-4 personer bildas på platsen och tävlar på ett lekfullt sätt mot varandra.
För planeringens skull är vi tacksamma om Du anmäler Ditt deltagande i förväg till christer.elfverson@telia.com
eller 070-310 93 46. Fri entré. Liten förfriskning i pausen.

Även i år planerar vi en resa till Läckö. Det blir onsdagen den 22 juli. Årets opera är Béatrice och Bénedict av Hector Berlioz. Den bygger på Shakespeares komedi Mycket väsen för ingenting, kanske mest känd från Kenneth Branaghs filmatisering. Vi förvarnar redan nu – mer information kommer förstås senare.

Nästa medlemsblad kommer i mars. Vi påminner om vår hemsida http://www.govanner.se , där rykande aktuell information fortlöpande läggs ut. Om Du har e-postadress och inte anmält det påminner vi också om den saken. Skicka den till gov@telia.com .

Nytt år betyder också att medlemskapet i GOV behöver förnyas. 200 kr för enskild medlem, 300 kr för två medlemmar med samma adress, 75 kr för medlem under 30 år. Bankgiro 358-0040. OBS: GLÖM INTE ATT UPPGE VEM INBETALNINGEN AVSER!

Varmt välkomna på våra aktiviteter!

Styrelsen för GöteborgsOperans Vänner (Agneta Winqvist, Bitte Holmquist, Christina Carlsson, Christer Elfversson, Jan-Erik Hultman, Karin Brittsjö, Mats-Inge Olsson, Rigmor Börjesson och Stig Börjesson)

cropped-go_vanner_logo_horisontell_jpg.jpg