Medlemsbrev juni 2021

Hej alla GOVänner!

Äntligen vågar vi börja tro på en ljusnande framtid.

GöteborgsOperan presenterar delar av sitt program för hösten! Njut av läsningen.

Hälsningar Styrelsen

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kära vänner, nu är nästa säsong 2021/2022 här!

Äntligen! Med full kraft riktar vi ljuset mot en ny säsong. Ett spelår fullt av glödande scenkonst och – framförallt – publik.

På andra sidan sommaren slår vi äntligen upp dörrarna till salongerna och står mer än redo att fylla ditt liv med scenkonst igen. 2021/2022 är en säsong som det slår gnistor om – full av passion, glöd och energi, stor dramatik, häpnadsväckande rörelser, musik och starka känslor – som vi alla har längtat!

Under säsongen kan du se fram emot operor som Barberaren i
Sevilla
ToscaRagnarökRigoletto och Herr Arnes penningar, nya dansverk av internationella koreografer som Sharon EyalDamien Jalet och Maxine Doyle och en spännande dansfestival, musikalen Kärlek skonar ingen baserad på Håkan Hellströms låtar, variationsrika konserter och ett fantastiskt utbud för barn och unga.

På opera.se kan du läsa mer:

https://www.opera.se/aktuellt/sasong-2021-2022/

Första biljettsläppet är den 17 juni. Den 2 september släpper vi biljetterna till resten av höstens föreställningar, inklusive musikalen Kärlek skonar ingen.

Välkommen till ett tryggt besök!

Vi har vidtagit flera åtgärder för att ge dig en scenkonstupplevelse, som inte bara berikar livet utan också är trygg och säker.

Varma sommarhälsningar, Karin Brittsjö

cropped-go_vanner_logo_horisontell_jpg.jpg