Medlemserbjudande: ”Notorious” 30 september 2015

Till alla medlemmar i GöteborgsOperans Vänner!

Det var ett specialerbjudande från GöteborgsOperan till alla medlemmar i GöteborgsOperans Vänner, att köpa biljetter med 50 procents rabatt till föreställningen av ”Notorious” onsdagen den 30 september kl. 19.00.

Nina Stemme (Alicia Hauser), John Lundgren (Devlin), GöteborgsOperan. Foto: Mats Bäcker.

Nina Stemme (Alicia Hauser) och John Lundgren (Devlin) i ”Notorious”GöteborgsOperan. Foto: Mats Bäcker.

Så här skriver GöteborgsOperan till oss:
Som goda stöttare av GöteborgsOperan har vi nöjet att kunna ge era medlemmar detta erbjudande – 50% rabatt på GöteborgsOperans opera Notorious!

Som medlem i GO Vänner får Du 50% rabatt på ordinarie biljettpris parkett och 1:a balkong fond enlig nedan föreställningsdatum.

Onsdagen den 30/9 kl. 19.00. Ditt pris: 275 kr (ordinarie pris 550 kr)

Köp din rabatterade biljett via länken här: http://burl.nu/zmmyk2

Antalet platser är begränsat och erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter.

Om verket
Nyskriven opera i fem akter av Hans Gefors med libretto av Kerstin Perski efter Alfred Hitchcocks spionthriller. Det är en historia om kärlek. Den som förblindar oss, men ändå är det elixir som gör livet värt att leva.

Med denna nyskrivna opera, baserad på Hitchcocks thriller, skapar vi operahistoria. Verket är skrivet av operakompositören Hans Gefors och librettisten Kerstin Perski, iscensatt av en av dagens mest betydelsefulla operaregissörer, britten Keith Warner, och sjungs av ett urstarkt, svenskt sångarlag. Läs mer här: Notorious.

Nina Stemme, gästar GöteborgsOperan med en operaroll som skrivits just för henne. Efter Göteborg väntar Zürich och New York. Foto: Neda Navaee.

Nina Stemme, gästar GöteborgsOperan med en operaroll, som skrivits just för henne. Efter Göteborg väntar Zürich och New York. Foto: Neda Navaee.

Varmt välkommen till ”Notorious”GöteborgsOperan!

Här finns en länk till Wikipedia och en artikel om ”Notorious”.
…och en annan länk till Hans Gefors.
cropped-go_vanner_logo_horisontell_jpg.jpg