Resa till Birgit Nilsson Museum

GOV arrangerar lördagen den 5 maj 2018 en resa till Birgit Nilsson Museum i Västra Karup. Vi reser från GöteborgsOperan kl. 08.30 med Olofssons Buss.

Under resan till Båstad gör vi ett kort stopp för fika. Kl. 11 besöker vi Vävaren i Båstad och cirka kl. 12.15 blir det lunch på Båstads Golfklubb. Där serveras en salladsbuffé; varmrätten är fisk, lite ost och kaffe med kaka. Isvatten ingår. Den som vill kan givetvis köpa till annan dryck.

Gitte Lindström Harmark är chef för Birgit Nilsson Museum.

Gitte Lindström Harmark är chef för Birgit Nilsson Museum.

Därefter åker vi till dagens stora begivenhet: Besöket på Birgit Nilsson Museum. Birgits scenkläder presenteras av Ulf-Herbert Gustavsson. Vi har också tid att besöka museet och dess utställningar på egen hand.

Birgits födelsedagsbakelse med kaffe eller te serveras från kl 15.30 i Stallet. När vi sett och lyssnat färdigt och ätit oss nöjda kör vår buss direkt till Göteborg. Vi beräknar att vara tillbaka omkring kl. 19.30.

Priset är 690 kronor per person. Anmälan till resan sker genom insättning på GöteborgsOperans Vänners bankgiro 358-0040 senast den 20 april 2018. Ange namn på den person/de personer, som betalningen avser, och ”Båstad” vid betalning.

Färdvärd är Agneta Winqvist, GöteborgsOperans Vänner. Om du har frågor inför resan, så ring i god tid till hennes tel. 031-25 55 88. Under resdagen är GOV:s jourtelefon 073-971 71 00 öppen för samtal.

Tänk på att i förväg kontrollera reseskyddet i din hemförsäkring.

cropped-go_vanner_logo_horisontell_jpg.jpg